Samen doen is beter

Inzet Eenrum MO20 niet beloond

In Uithuizermeeden werd de inzet van de speelsters van Eenrum MO20 zaterdag 12 oktober tegen SV De Heracliden MO20 niet beloond.

De gasten waren beter en vielen ook meer aan. Helaas mistte het door de afwezigheid van  Myrthe Staal een afmaker. Het was dan ook De Heracliden dat door een aanval door het midden in de 9e minuut op 1-0 kwam. Eenrum kwam weer terug in de wedstrijd toen Amy Remmerswaal de bal in de 29e minuut bij Baraa Aldougheim die via de keepster de gelijkmaker noteerde: 1-1. Helaas voor de gasten sloeg de thuisploeg twee minuten later opnieuw toe zodat de rust met 2-1 werd ingegaan.
In de tweede helft zette Eenrum alles op alles om opnieuw weer gelijk te komen. Het kreeg een serie kansen die helaas niet benut werden. De gasten deden er alles aan om toch dichterbij te komen maar het mocht niet baten. De Heracliden beperkte zich tot enkele counteraanvallen maar behield helaas wel haar voorsprong. Toen De Heracliden in de 92e minuut op 3-1 kwam was het over en uit en keerde Eenrum zonder punten huiswaarts. Komende zaterdag komt SV Lycurgus MO20 op bezoek in Eenrum.

SV De Heracliden MO20 – Eenrum MO20 3-1 (2-1). 9. DH 1-0; 29. Baraa Aldougheim 1-1; 31. DH 2-1; 92. DH 3-1.
Scheidsrechter: J.M.F. Dekker
Eenrum: Kawthar Aldougheim, Isabella Bippes, Mila van Bolhuis, Indy Cordes, Manon Faber, Sophie Rozema, Iris Smits, Ayla Piek, Rosa-Linde Meijer, Amy Remmerswaal, Esther Hendriksen, Lenthe Solinger, Fleur Andringa, Baraa Aldougheim.